Top Dekorativ Transparent Me Dege Manaferre 8 Cm

Krahasoni

292 Lekë

Top Dekorativ Transparent Me Dege Manaferre 8 Cm-1169259 J

PERSHKRIMI:

Stoli transparent i pemës së Krishtlindjes, i zbukuruar brenda me borë, degëza dhe manaferra.

Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj. Bota Magjike e

Krishtlindjeve po vjen në jetë!

Ngjyra: Transparente

Materiali i produktit: Plastike

SHOPPING CART

close