Top Dekorativ Transparent I Kuq 8cm

209 Lekë

Top Dekorativ Transparent I Kuq 8cm-1169245-J

PERSHKRIMI:

Top transparent i zbukurimit të pemës së Krishtlindjes, i zbukuruar brenda me konfeti të kuqe.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj. Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra: E kuqe transparente
Materiali i produktit: Plastike

SHOPPING CART

close