Top Dekorativ Transparent Engjell I Kuq 8cm

209 Lekë

Top Dekorativ Transparent Engjell I Kuq 8cm-1169261-J

PERSHKRIMI:

Top transparent i zbukurimit të pemës së Krishtlindjes, i zbukuruar brenda me bojë dhe engjëll të kuq të ndjerë.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj. Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra: Transparente
Materiali i produktit: Plastike

SHOPPING CART

close