Top Dekorativ Me Ngjyra 8 Cm

Krahasoni

292 Lekë

Top Dekorativ Me Ngjyra 8 Cm-1184715 J

PERSHKRIMI:

Stoli i pemës së Krishtlindjes top i tejdukshëm ylbertë me xhingël.

Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.

Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!

Ngjyra: Transparente

Materiali i produktit: Plastike

SHOPPING CART

close