Tharese Profesionale Bellissima Power To Style C19 2000

Krahasoni
Availability:

Out of stock

4,200 Lekë

Out of stock

Tharese Profesionale Bellissima Power To Style C19 2000-11316

Pershkrimi:

Fuqia: 2000W

Numri i shpejtësive: 2

Ngjyra: E Zeze

Permasat L x W x H: 28.7cm x 24.2cm x 10.9cm

2 kombinime të fluksit të ajrit dhe temperaturës për tharje të shpejtë.

Transportues i drejtuar për një palosje të përcaktuar dhe të lehtë për t’u bërë.

Gjatësi kabllo: 1.8cm

SHOPPING CART

close