Tharese Flokesh Remington AC8820 TH0738-N

8,490 Lekë

Tharese Flokesh Remington AC8820 TH0738-N

PERSHKRIMI:

Difuzor:PO

Funksion ionik:PO

Nivelet e temperatures dhe shpejtesise:3 / 2

Buton per ajer te ftohte:PO

Perqendrues ajri:PO

MARKA:REMINGTON

FUQIA:2200 W

GARANCIA NORMALE:60

 

Kategori: Etiketë:

SHOPPING CART

close