Tharese Flokesh Ionic Tourmaline Hair Dryer 2200W

4,368 Lekë

Tharese Flokesh Ionic Tourmaline Hair Dryer 2200W-40954F

PERSHKRIMI:

Tharëse flokësh Tourmaline Jonike.

Grilë e përparme qeramike dhe turmalinë.

Butoni: Cool Shot.

Koncentrator.

Fuqia: 2200W.

Permasat: 22cm x 10cm x 28cm.

SKU: 85166851 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close