Tharese Flokesh DSP-30103

3,766 Lekë

Tharese Flokesh DSP-30103-UD

PERSHKRIMI:

Prodhuesi DSP.
Fuqia e tharëse flokësh 2200 WATT.
Lloji i ushqimit 220 V rrjet.
Frymë e ftohtë :Po.
Ngjyra e trupit: Gri.
Tharëse profesionale elektrike për flokët me ajër të ftohtë 2200W DSP 30103 është një tharëse flokësh ideale që do t’i bëjë flokët tuaj edhe më të mëndafshtë, të rregulluar dhe të bukur.

Ky model ka një fuqi të lartë prej 2200 W, kështu që instalimi me të duhet të jetë i shpejtë dhe i lehtë.

Veçoritë:

I lë flokët të butë dhe me shkëlqim.
Me funksion të ajrit të nxehtë dhe të ftohtë.
3 cilësime të temperaturës.
Lak i varur.
Specifikimet:

Modeli: 30103.
Lloji i motorit: AC.
Funksioni: Ajër i nxehtë / i ftohtë.
Priza: Euro standarde.
Fuqia: 2000-2200 W.
Numri i shpejtësive: 2.
Numri i mënyrave të temperaturës: 3.
Certifikimi CE.
Elementi i ngrohjes me rreze infra të kuqe.
Tensioni 220-240V.
Materiali i trupit: Plastike.
Gjatësia e kabllit të energjisë: 1.6m.

 

SKU: 26316433 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close