Tastiere dhe Maus per Lojera A4 TECH -Bloody Q1300

Krahasoni

4,800 Lekë

Tastiere dhe Maus per Lojera A4 TECH -Bloody Q1300-ELEKTRONIKA

PERSHKRIMI:

Dritë e rregullueshme e prapme.

Efektet e dritës së prapme: FN + F12 (konstante / dridhje / fikur) Shkëlqimi: FN + ↑ / ↓
Frekuenca e votimit.

Një shpejtësi votimi prej 1000 Hz ofron reagime më të shpejta.
Mënyra e lojës. Shtypja e Fn + F8 çaktivizon butonat e Windows për të parandaluar daljen aksidentale nga sesioni i lojës.
Çelësat kyçe multimediale.

Shtypni FN + F1 ~ F7 për të aplikuar tastet kryesore multimediale.

Heshtja, volumi – / +, luajtja / pauza, ndalesa, pjesa e mëparshme / vijuese.
Hapësirë ​​e përforcuar.

Vidhat e dyfishta + sustat e dyfishta + shiriti i zgjerimit janë krijuar për forcë më të madhe të hendekut.

 

SKU: 48989825 Category: Tags: , , , ,

SHOPPING CART

close