Tapet i vogel Pellushi me ujera Gri 70×110 Cm

2,100 Lekë

Tapet i vogel Pellushi me ujera Gri 70×110 Cm 1180501-J

PERSHKRIMI:

Tapet Dekorativ Në Dizajn Dhe Formë Kafshësh
Me Sipërfaqe Që Nuk Rrëshqet Në Pjesën E Poshtme.

Ideale Për Çdo Stinë.
Ngjyra Gri
Materiali I Produktit Poliestër
Gjatësia X Gjerësia 70×110 Cm

SKU: 77339327 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close