Tapet Bubbly Gym Chicco P-B

14,000 Lekë

Tapet Bubbly Gym Chicco P-B

PERSHKRIMI :

Tapet Bubble Gym perfshin:
• aktivitet elektronik me muzikë zbavitëse dhe efekte dritë me tinguj tërheqës
• lodër me aktivitete argëtuese përfshirë një pasqyrë, lodër rrudhe dhe unaza plastike.
• Panel elektronik me kabllo lidhje mp3.
• I përshtatshëm për moshat 0+ muaj.

specifikimet
• Marka: Chicco.
• Lloji: Luaj lojra
• Mosha: 0+ muaj.
• Grupi: Unisex.
SKU: 73269742 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close