fbpx

Tablet S-11 Touch Screen

8,500 Lekë

Tablet S-11 Touch Screen

PERSHKRIMI:

Keni thyer ekranin në Itel S11 tuaj?

Blini LCD-në e plotë me ekran me prekje për Itel S11 – White dhe zëvendësoni ekranin e thyer, të plasaritur ose të gërvishtur në celularin tuaj.

100% Përshtatje perfekte me cilësi të lartë prodhimi.

Me pak njohuri teknike se si kërkohet, është më e lehtë të zëvendësoni ekranin për celularin tuaj.

Zëvendësimi i LCD i kombinuar me prekje për Itel S11 vjen me garanci për defektin e prodhimit dhe transporti kryhet në paketim të siguruar për t’u siguruar që produkti të jetë në formë të përsosur.

 

Lloji më i lehtë i pjesës i disponueshëm për Itel S11 për t’u zëvendësuar në celularin tuaj me më pak njohuri teknike të kërkuara.
Produkt me cilësi të lartë me përshtatje 100% të përsosur.
Kombinim i plotë i ekranit me ekran LCD dhe ekran me prekje digjitalizuese.
Testuar para transportit (QC është bërë).
Produkt krejt i ri me garanci për defekt në prodhim.

SKU: 16432622 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close