fbpx

Tablet Per Femije Robot Me 2 Mikrofone Atouch K95

13,500 Lekë

Tablet Per Femije Robot Me 2 Mikrofone Atouch K95-Auris

PERSHKRIMI:

Klasifikimi i përmbajtjes Përmbajtja masive e cilësisë së sfondit gurobot, gjithsej 3 kategori: tregime, këngë për fëmijë, mësim.
Biseda zanore e APP-së Aplikacioni prind i telefonit celular mund të dërgojë komunikim të bisedës zanore me robotin.
Kontrolli zanor Luajtja e rastësishme e kontrollit zanor, këngët sipas kërkesës me tituj të caktuar të këngëve, moti, matematika, gjeografia, karakteret, etj.
Karaoke Mund të mësoni të këndoni ndërsa futni një mikrofon në mikrofon përmes vrimës së audios.

Pyetje dhe përgjigje për robotin Mund të bëni një sërë pyetjesh, roboti shtyp gjatë çelësin për të bërë pyetje dhe më pas e lëshon robotin për t’iu përgjigjur pyetjes.
Mbyllja automatike Kohëmatësi mund të caktohet të fiket dhe mund të fiket automatikisht pas një periudhe funksionimi.

 

SKU: 24775682 Category: Tags: , , , ,

SHOPPING CART

close