Suplement PRIME T RSP (American)

6,300 Lekë

Suplement PRIME T RSP (American)

SASIA: 60tableta

PERSHKRIMI:

Prime T eshte nje suplement dietik qe suporton naturalisht rritjen e testosteronit, ndihmon ne balancim e estrogjenit dhe ndihmon ne shtimin e mases muskulare.

Perdorimi:Merrni 4 kapsula me stomakun bosh 30-60min perpara gjumit.                         Per rezultate maksimale kombinojeni me nje diet ushqimore dhe                                 program stervitor.

SKU: 28792857 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close