SUPLEMENT HYDRAVOL QNT (AMERICAN)

4,200 Lekë

SUPLEMENT HYDRAVOL QNT (AMERICAN)

HYDRAVOL   vjen me një kombinim kompleks të përbërësve si: Beta alanine, L-arginine dhe Pampit për një avancim intensiv te stervitjes.
Ndihmon në rritjen e energjisë dhe qëndrueshmërisë, duke mbështetur fokusin mendor dhe forcën muskulare , duke ofruar intensitet dhe performancë.
HYDRAVOL është një kombinim i suksesit të jashtëzakonshëm të eksplozivit të principatave që veprojnë në fushën e shkencës.

Perdorimi : Përgatitja e përditshme 10 g në 250 ml ujë , 30minuta perpara stervitjes.. Nuk duhet te tejkalohet sasia ditore.

SKU: 83251378 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close