Stol druri profesional ▪️Proel PB90SSRKB.

Stol druri profesional ▪️Proel PB90SSRKB.

PERSHKRIMI:

Stol druri profesional per Piano dhe Organo.
Lartesia e rregullueshme. 
Kornizë druri. 
Pjesa e ndenjeses lekure
Madhësia e sediljes: 525mm x 306mm
Lartësia minimale: 460 mm
Lartësia maksimale: 560 mm
Pesha: 9 kg
 

SHOPPING CART

close