Sobe me Dru Alfa 70 Dominant

(2 customer reviews)
Alfa-Plam

60,000 Lekë

Clear

Sobe me Dru Alfa 70 Dominant

Pllaka çeliku për gatim, ekziston mundësia e heqjes së pllakave plotësisht për t’i pastruar ato plotësisht
Gatimi në të gjithë sipërfaqen e ndezësit
Madje edhe pjekje në furrë
Xhami në derën e kutisë së zjarrit ju lejon të shikoni në zjarr në kutinë e zjarrit
Kutia e zjarrit e veshur me pllaka të ngurtësuara dhe rezistente ndaj nxehtësisë, të cilat grumbullojnë nxehtësi dhe rrisin temperaturën e djegies
Rregullator për furnizimin e ajrit primar në derën e tavolinës
Dera e furrës me xham të dyfishtë, termostat i integruar
Dy pozicionet e derës së furrës:
1. dera e hapur hap një shpërndarje më të madhe të nxehtësisë për ngrohjen e dhomës
2. dera e mbyllur e mbyllur – shpërndarje më e madhe e nxehtësisë për ngrohjen e furrës
Hapje për pastrimin e brendshëm të sobës
Sirtari i karburantit është në pjesën e poshtme të furrës – funksionon lehtë
Lidhje të shumta me oxhakun: anash, nga lart dhe nga ana e pasme

Fuqia -7kW
Dimensionet -700 x 600 x 850mm
Dimensionet e furres -330 x 440 x 260mm
Diametri i vazhduesit te qyngut -120mm
Vellimi i ngrohjes -117 meter kub
Siperfaqja e ngrohjes -45 meter katror
Pesha neto/bruto -110/127 kg
Shkalla e efikasitetit -79%
Klasi i energjise -A

SKU: 25416543 Category: Tags: ,
Marka

Alfa-Plam

Ngjyra

Bezhe, E Bardhe, E Kuqe, E Zeze

Based on 2 reviews

4.0 overall
0
2
0
0
0

Add a review

  1. Ailin (verified owner)

    Super

    Ailin

  2. Malak (verified owner)

    Good service

    Malak

SHOPPING CART

close