Sifon për WC- allaturka 25112

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

Krahasoni

616 Lekë

Sifon për WC- allaturka 25112

PERSHKRIMI:

Manikota e WC- së është elementi kryesor i cili realizon shkarkimin e ujrave. Materiali përbërës i manikotës është PP (polipropilen) dhe PVC, i cili ofron rezistencë të lartë ndaj kimikateve dhe veti të`shkëlqyera izoluese. Gjatësia e manikotes është 180 mm’ me një diametër shkarkimi 100 mm. Manikota BONOMINI ka një sistem instalimi të thjeshtë dhe montohet lehtësisht.

  • Lloji artikullit : Sifon për WC alla turka
  • Marka : Ideal standard
  • Materiali : PP(polipropilen)
  • Diametri (cm) : 10
  • Tipi : Sifon-Bërryl

SHOPPING CART

close