Sifon lavamani bronzi i kromuar + zgjatues. 23871

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

Krahasoni

1,512 Lekë

Sifon lavamani bronzi i kromuar + zgjatues. 23871

PERSHKRIMI:

Sifoni i lavamanit me zgjatues është elementi kryesor I cili realizon shkarkimin e ujrave.Materiali përbërës I sifonit është bronz i kromuar I cili ka qëndrueshmëri te lartë dhe është rezistent ndaj ndryshkjes.Përmasa e lidhjes me piletën është 1×1/4″‘ me një diametër shkarkimi 32 mm.Sifoni ”Rubineta &” ka një sistemi instalimi të thjeshtë dhe montohet lehtësisht

  • Lloji artikullit : Sifon lavamani me zgjatues
  • Marka : Rubineta &
  • Materiali : Bronz I kromuar
  • Lidhja me piletën : 1×1/4″
  • Shkarkimi : D-32mm

SHOPPING CART

close