Shtrydhese Frutash Slow Juicer SJ4 900 Succovivo

Availability:

Out of stock

25,200 Lekë

Out of stock

Shtrydhese Frutash Slow Juicer SJ4 900 Succovivo-7456

PERSHKRIMI:

Lëngje dhe sherbet 100% natyrale me lehtësinë maksimale.

Lëng i ftohtë IMETEC SUCCOVIVO me shtrydhje në 50 rpm.

Teknologji: Lehtësia maksimale e përdorimit dhe pastrimit në vetëm 2 minuta.

SKU: 87481673 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close