Shtepi per femije Pilsan 06194 P-B

28,000 Lekë

Shtepi per femije Pilsan 06194 P-B

PERSHKRIMI :

-Kutia është e lehtë për tu mbledhur, pa mjete ose vida speciale.

-Materiale cilësore, të qëndrueshme dhe të sigurta.

-Mund te luajne me shume se nje femije.

-Ka bllokime, një derë dhe një gardh.

-Mund të përdoret si brenda, ashtu edhe jashtë.

Permasat:

Length 172 cm
Width 112 cm
Height 131 cm
SKU: 88797272 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close