Sfere dekoruese, qelq, ngjyra te ndryshme, 10cm

910 Lekë

Sfere dekoruese, qelq, ngjyra te ndryshme, 10cm-778148-M

PERSHKRIMI:

Globi special prej qelqi është një nga elementët fantastikë dhe mbresëlënës që do t’i shtohet dekorit të pemës suaj në prag të festave të fund vitit.

Ky element interesant dekori i cili është i përshtatshëm kryesisht për dekorimin me rastin e festave në ambientet moderne.

Forma sferike dhe ngjyra e veçantë me shkëlqim i japin kësaj sfere dekoruese një pamje të veçantë, e cila do të personalizojë tërësisht pemën tuaj të Vitit të Ri duke i dhënë shtëpisë tuaj një pamje tepër të mahnitshme.

Ngjyra : Të ndryshme

Materiali : Qelq

Përmasat : 10cmx10cm

 

SHOPPING CART

close