Set shtepi dhe rreshqitese 06433

49,000 Lekë

Set shtepi dhe rreshqitese 06433

PERSHKRIMI :

Karakteristikat e dyfishta të lumtura në shtëpi.

Instalim i lehtë pa vida dhe mjete.

Kapaciteti maksimal mbajtës 25 kg

E qëndrueshme dhe e sigurte

-E përshtatshëme për fëmijë të shumëfishtë për të luajtur

Ndihmoni fëmijët të socializohen

SKU: 66749542 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close