Set rreshqitese me kolovarse 07972 P-B

71,400 Lekë

Set rreshqitese me kolovarse 07972 P-B

PERSHKRIMI :

Seti me rreshqitese me kolovarse e markes se njohur Pilsan,eshte e dizenjuar me nje material shume cilesore dhe te sigurte.

Eshte e pershtateshme per me shume se nje femije.

Instalohet shume lehte.

Perfshin koshin e basketbollit,rreshqitese, dhe kolavarsen.

Perdoret per femijet e moshes 3 vjec +

SKU: 31358962 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close