Set Per Te Ushqyer Bebin Chicco

Krahasoni

4,600 Lekë

Set Per Te Ushqyer Bebin Chicco P-B

PERSHKRIMI:

Set Chicco Meal 6 Muaj  + është një grup prej 3 artikujsh, i lehtë për t’u përdorur me një model dhe ngjyrë që i bën vaktet e fëmijëve më të këndshëm.

Ky komplet përfshin:

– një Kupë Trajnimi (200ml) që e mëson foshnjën të pijë lehtë dhe gradualisht,me doreza jo të rrëshqitshme,

– një lugë ergonomike me kënd për të thjeshtuar lëvizjen e fëmijëve me madhësi në përputhje me dorën e foshnjës. Eshte i butë me mishrat e ndjeshëm të foshnjës,

– një pjatë ergonomike 2-në-1 me një pjatë të thellë ,me material që qëndron ngrohtë më gjatë për një vakt të qetë.

Baza e saj ofron një zonë mbështetëse për lugën.

Pa BPA.

SHOPPING CART

close