Set Pedikyr Elektrik Bellissima

Krahasoni

3,800 Lekë

Set Pedikyr Elektrik Bellissima 5169 Imetec

PERSHKRIMI:

Pedikyr elektrik optimal për kujdesin e këmbëve dhe thonjve, i pajisur me 3 rula të ndryshëm të ndërrueshëm.

Me rul ngjyrë vjollce zbutëse me teksturë të imët për zonat delikate të këmbëve për një veprim efektiv eksfolues të qelizave të vdekura dhe lëkurës së thatë, dhe rul rozë zbutës me teksturë të trashë për të hequr kallot.

Rulja dyngjyrëshe Total Nail, për t’u përdorur vetëm në thonj, zbut dhe rrafshon sipërfaqen e thoit, duke e lëmuar dhe duke i dhënë shkëlqim dhe rregullsi deri në dy javë.

Rolet mund të zëvendësohen, kohëzgjatja e një rul ndryshon sipas shpeshtësisë së përdorimit.

Pedikyri elektrik është i pajisur me një dritë led në pajisje për të ndriçuar zonën që do të trajtohet gjatë përdorimit.

Të përfshira në paketim: 3 rula lëmimi, një furçë për pastrimin e rrotullave dhe pedikyr elektrik, një kapak mbrojtës, një çantë udhëtimi praktike dhe 2 bateri AA.

SHOPPING CART

close