SET Mjetesh Rrjeti-ITE

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

SET Mjetesh Rrjeti-ITE

PERSHKRIMI:

Paketë Mjetesh Rrjeti Profesional nga HRTCJ
Fusha e zbatimit:
Telekomunikacioni, zbulimi dhe mirëmbajtja e gabimeve në rrjet në rrjetet shtëpiake, rrjetet mësimore, rrjetet e zyrave, sportet elektronike në shkallë të gjerë dhe vende të tjera.

Përdorimi i pjesëve
Përdorni shpjegimin për 1:
Levë dhe qëndrueshmëri e lartë për lidhjet tuaja të instalimeve elektrike Nëse keni nevojë të azhurnoni rrjetin tuaj ose të bëni riparime të shpejta që do të zgjasin, RJ45 Crimping Tool nga HRTCJ është mjeti juaj i domosdoshëm i terminalit.
Përdorni shpjegimin për 2:
Testues kabllor (për testimin e telefonit ose linjës së rrjetit): për rj-11, rj-12, rj-45, CAT5, CAT5e, 10 / 100baset, TIA – 568A / 568B, AT T 258-a; 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 dhe toka 9 drita LED; Tregoni lidhjen midis telekomandës dhe hostit.
Përdorni shpjegimin për 3:
Multimetër preciz, mundësuar nga një bateri 9V / 6F22, pozicion i saktë ingranazhi. Skanimi automatik, i cili mund të testohet shpejt. Shfaqjet më të mëdha 1999,200000 mv – 500 mv tension DC, rrymë DC ua 2000-5 a, për të mbajtur 200V – 2V, përputhen me njëri-tjetrin më efikas.
Përdorni shpjegimin për 4:
Teli i madh me shumë funksione, koka me përdorim të dyfishtë mund të çmontohet dhe zëvendësohet, funksioni shtesë, fillimi dhe tërheqja, dhe vija e prerjes së fijeve bëhet njëkohësisht.

Produkte të aksesorëve:
Ester1 * Testues i kabllove të rrjetit (LAN / RJ11 / RJ45 / Testues i kabllove Cat5e)
*1 * Darë për prerje telash
③1 * Darë prerëse diagonale
④1 * Zhveshës tel
⑤1 * Darë me hundë
Iron1 * hekur elektrik për bashkim
Tool1 * mjet grushtues
⑧1 * mjet i thjeshtë me grushta
Kostum kristali *1 * 6P8P
Kaçavidë *1 * PH2
⑪1 * laps provë
Kaçavidë *1 * SL2
Tape1 * shirit izolues
Battery 1 bateri 9V
Mult1 * multimetër
Wire1 * tel lidhës.

 

 

 

 

SHOPPING CART

close