Set me 12 Mbajtese Erezash Akrilik

1,200 Lekë

Set me 12 Mbajtese Erezash Akrilik -FI

PERSHKRIMI :

Hapësirë ​​efikase
Shishe me erëza që grumbullohen vetë me Spice Tower, Set prej 12
Shishe me erëza akrilike të ndërlidhura që grumbullohen vetë, mbajini në dorë erëzat tuaja, ndërsa i vendosni ato lart.
Dizajni unik i ndërthurur e mban shishen në vend të sigurt, megjithatë secila hiqet lehtësisht për t’u përdorur.
Këto shishe jo vetëm që janë funksionale, por ato bëjnë edhe një ekran të bukur dekorativ kuzhine.
Shishe me erëza akrilike të grumbulluara dhe të ndërthurura
Shishet kanë kapakë sitës të lëvizshëm plus 4 sitës shtesë me vrima më të vogla

Një alternativë e shkëlqyer për kursimin e hapësirës për një raft me erëza

★12 Bottle Spice Tower përfshin 12 shishe në kuti e cila ka një dizajn unik të ndërthurur që i mban shishet në vend.

Kapaku i plastikës në pjesën e sipërme siguron që erëzat të ruajnë freskinë dhe të mos kenë lagështi.

SHOPPING CART

close