Set mburoje 31 cm, me shpate 48 cm

Krahasoni

1,610 Lekë

Set mburoje 31 cm, me shpate 48 cm-781256

PERSHKRIMI:

Set mburoje e bere nga plastika e cila perfshin shpaten dhe mburojen.

Shpata eshte ne gjatesi 48 cm dhe mburoja me diameter 31 cm.

  • Materiali : Plastik
  • Përmasat : 48 cm
  • Ngjyra : Bronzi
SKU: 71764942 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close