Lodra Plazhi Per Femije Llastiqe Per Bomba Uji 50 Cope

350 Lekë

Lodra Plazhi Per Femije Llastiqe Per Bomba Uji 50 Cope 1105668 -J

PERSHKRIMI:

Vendosur me llastiqe dhe 50 bomba uji me rubinet.

Gjinia: Djalë Vajzë

* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 8 vjeç

SHOPPING CART

close