Scooter Per Femije Per Hapat e Pare

Krahasoni

3,500 Lekë

Scooter Per Femije Per Hapat e Pare FI

PERSHKRIMI :

Ky shëtitës për fëmijë ka shumë funksione, mund të nxisë perceptimin e fëmijës dhe të përmirësojë aftësitë e tyre.
Të luash këtë lodër mund të nxisë aftësitë e të menduarit, të parit, kapjes, trajnimit të interesit, zhvillimit intelektual, shqisave, dëgjimit, zhvillimit të aftësive të tjera dhe koordinimit sy-dorë të foshnjës.

Pjesët e lëvizshme: tabela e vizatimit, piano dhe telefoni janë të lëvizshme. Libri me tregime të vogla mund të shfletoni faqet.
Permasat 45 x 42 x 34 cm

SKU: 33535715 Category: Tag:

SHOPPING CART

close