Scateboard Per Femije Me Personazhe Vizatimore

Krahasoni

1,500 Lekë

Scateboard Per Femije Me Personazhe Vizatimore-BZ

PERSHKRIMI:

E ndërtuar me strukturë të qëndrueshme, me fokus kryesor argëtimin e fëmijëve gjatë kohës së lirë.

Ideale për zhvillimin e aftësive fizike dhe ekuilibrin e mirë të trupit në moshë të re.

Sipërfaqja e butë e gomës mundëson kapje të mirë dhe të qëndrueshme të këmbëve dhe në të njëjtën kohë eliminon rrëshqitjen.

Ofron ushtrime fizike, argëtim dhe kreativitet gjatë fëmijërisë.

 

SHOPPING CART

close