fbpx

Sanialc 1000ml

(2 customer reviews)

360 Lekë

Sanialc 1000ml

Ideale për pastrimin e përgjithshëm dhe mirëmbajtjen e përditshme. Dozimi: 1-2 sprucime per 5 litra ujë. Nuk ka nevojë për shpëlarje

Based on 2 reviews

4.5 overall
1
1
0
0
0

Add a review

  1. Ermelinda (verified owner)

    Good service

    Ermelinda

  2. Eloide (verified owner)

    Good service

    Eloide

SHOPPING CART

close