Rrethoreve për Bebe

Krahasoni

3,500 Lekë

Rrethore për Bebe

PERSHKRIMI :

Me bazament të qendrueshëm, përforcues anësorë, edhe për vogëlushët super të lëvizshëm
Mosha: 6 – 18 Muaj
Kapaciteti mbajtës: 18 kg
Me muzikë dhe lodra argëruese me ngjyra

SKU: 27749413 Category: Tag:

SHOPPING CART

close