Rakete Ping-Pongu Profesionale 600851-M

1,350 Lekë

Rakete Ping-Pongu Profesionale 600851-M

PERSHKRIMI:

Projektuar me një formë ovale, kjo raketë pingpong i bën gjuajtjet tuaja më efektive dhe të sakta.

Luaj me goditje të fuqishme me shpejtësi të shkëlqyer dhe kontroll maksimal pa shumë përpjekje.

E ndertuar prej materiali të cilësisë më të mirë për të ofruar qëndrueshmëri të gjatë.

Profesionale ne perdorim.

Mundeson sinkronizim dhe feedback perfekt midis topit te Ping Pongut dhe krahut.

  • Marka : Slazenger
  • Paketimi : 2 raketa + 3 topa
  • Përdorimi : Profesional

 

Category: Tag:

SHOPPING CART

close