Raketa plazhi, 2 raketa + 1 top 600852-M

600 Lekë

Raketa plazhi, 2 raketa + 1 top 600852-M

PERSHKRIMI:

Ideale per argetimin e femijeve ne plazh dhe ambiente pushimi.

Rezistente ndaj demtimeve si pasoje e perplasjeve te shumta.

Kohezgjatja e lojes, rritet me aftesine e mbajtjes se topit per nje kohe te gjate ne ajer.

  • Paketimi : 2 raketa + 1 top

 

Category: Tag:

SHOPPING CART

close