fbpx

Rake chicco kafshet e natyres per femije

1,000 Lekë

Rake Chicco Kafshet e Natyres per femije P-B

PERSHKRIMI:

Zhurmë argëtuese që përmban efekte të ndryshme optike dhe ngjyra të kundërta, duke përfshirë të kuqe dhe të bardhë të ndritshme për të ndihmuar fëmijët të zhvillojnë aftësitë e tyre vizuale. 

3 lodra me funksione të ndryshme:

– Një fletë dhëmbëzimi, një kërpudhë me efekt optik, një gyp plastik i butë për stimulim vizual

– Tekste të ndryshme për stimulimin prekës

– Plastikë e butë për të lehtësuar gjatë periudhës së dhëmbëzimit – Kapje e lehtë

SKU: 45188421 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close