Radiomarrese Per Femije

Krahasoni

3,600 Lekë

Radiomarrese Per Femije 10001484-BZ

PERSHKRIMI:

Bejeni sigurine e femijes nje loje me keto radiomarrese.

Keto radiomarrese jo vetëm që funksionojnë në mënyrë të përsosur brenda në shtëpi, por edhe në teren të hapur, ku mund të komunikoni në një distancë deri në 4 km.

Frekuenca e tyre është 446 MHz, kanë gjithsej 8 kanale, ndërsa ofrojnë edhe mundësinë për ta rregulluar volumin e zërit, tregojnë jetëgjatësinë e baterisë dhe ju mund te komunikoni me femijen tuaj teksa luan .

SKU: 92496931 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close