fbpx

Qeparis lejland, pon pon, v.40, h.150 334339

 

 • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
 • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
 • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
 • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
 • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

3,700 Lekë

Qeparis lejland, pon pon, v.40, h.150 334339

PERSHKRIMI:

Qeparisi lejland, i quajtur zakonisht si selvi Leyland, është një hibrid pjellor dy-gjenerik mes selvi Monterey (Cupressus macrocarpa) dhe cypress i rremë (Chamaecyparis nootkatensis). Është një rritje e shpejtë (80 cm në vit në fillim të viteve), konifer me gjelbërim të përjetshëm me një zakon të dendur, të gjerë kolonar me atë të ngushtë-piramidale që zakonisht rritet si një pemë. Karakteristikat e gjetheve të zbukuruara me gjethe gri-jeshile në degët e dendura të ngushta dhe kone me fruta ngjyrë kafe të errët dhe lëkura,kuqërremtë-kafe.Me ane te krasitjeve ajo merr forma te ndyshme.

 • Emri shkencor : Leyland cypress
 • Ambienti : Të jashtëm
 • Temperatura : Nuk ka kerkesa
 • Ujitja : Nuk ka kerkesa
 • Terreni : Humus i bimëve të jashtme, të drenazhuar mirë
 • Ushqyesit : Gjate periudhes se rritjes, cdo jave me ushqyes universal, i lëngshem
SKU: 26118465 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close