fbpx

Makine Qethese HC Ducati By Imetec Corded

3,000 Lekë

Makine Qethese HC Ducati By Imetec Corded-11649

PERSHKRIMI:

Prerësja e flokëve Ducati në një shtresë plastike të zezë dhe të kuqe mundësohet nga rrjeti elektrik.

Funksionon me një fuqi deri në 10W për shkak të një motori rrotullues.

Thikat vetëprehëse të modelit janë prej çeliku inox.

Gjatësia e flokëve në kokë mund të rregullohet nga 0,5mm në 21mm.

Përfshihet seti prej 6 copë.

Gjerësia e prerësit Ducati është 45mm.

Kjo pajisje e lehtë për t’u përdorur dhe e lehtë vjen me një furçë pastrimi dhe vaj.

Modeli mund të përdoret si në shtëpi ashtu edhe në punë.

SHOPPING CART

close