Pjaster Profesional Retro Upgrade

Krahasoni

12,740 Lekë

Pjaster Profesional Retro Upgrade RUP-602C

PERSHKRIM:

Piaster profesionale me pllaka qeramike qe nuk e djegin flokun dhe teknologji jonike qe mundeson largimin e joneve negative per te mos e elektrizuar flokun.
Ka teknologji infrared ne nxehje, e clia prodhon nxehtesi duke e lene flokun te bute si mendafsh.
Piastra disponon gjithashtu pllaka edhe ne pjesen e jashtme, duke mundesuar me lehte krijimin e ondeve.
Ka temperature te menaxheshme me 5 nivele deri ne 230 grade.
Fuqia 65 W.

SHOPPING CART

close