-29%

Pjaster Per Floket Profesional Bellissima

Krahasoni

5,000 Lekë 7,000 Lekë

Pjaster Per Floket Profesional Bellissima B15 50-11811 Imetec

PERSHKRIMI:

Bellissima B15 50 është rregulluesi i flokëve që lejon flokët të drejtohen ose të bëhen me onde me një lëvizje të lehtë.

Pllaka të rrumbullakosura për një stil të ndryshëm sipas dëshirave tuaja.

Teknologjia Active Plates garanton një rezultat të drejtë të përcaktuar në mënyrë perfekte.

Veshja Nano Qeramike dhe Kristali Jade garanton shpërndarje të barabartë të nxehtësisë: drejtuesi rrëshqet në mënyrë perfekte dhe i jep mbrojtje dhe shkëlqim maksimal flokëve.

Sistemi Thermo Control rregullon në mënyrë elektronike temperaturën, midis 140°C dhe 230°C, e cila është e përshtatshme për të gjitha llojet e flokëve.

Drejtuesi Bellissima B15 50 është gati për përdorim në pak sekonda me Sistemin e Ngrohjes së Shpejtë.

Sistemi i Mbylljes së Pllakës dhe kordoni rrotullues i rrymës shtojnë sigurinë dhe lehtësinë e përdorimit.

SHOPPING CART

close