Pjaster Per Floke Me Onde Bellisima

Krahasoni

11,200 Lekë

Pjaster Per Floke Me Onde Bellisima GT20 400-11738 Imetec

PERSHKRIMI:

Stilues valësh 2 në 1: hekur i kthyeshëm me profil të dyfishtë për krijimin e dy stileve të ndryshme valësh.

Veshje qeramike për flokë të mbrojtur dhe me shkëlqim.

Kontrolli termik: rregullimi i temperaturës midis 160°C dhe 200°C (3 nivele).

Gjithçka që duhet është një klikim për të përdredhur hekurin dhe për të ndryshuar stilin tuaj.

Sistemi i mbylljes së pllakave.

Maje kundër djegies.

Baza dhe mbulesa mbrojtëse.

Diametri i cilindrave të përcjellshmërisë termike 16 mm.

Madhësia e pllakës së valës: 62×110.

Çelësi i ndezjes/fikjes

Kordoni rrotullues: 1.8 m.

Ngjyra: e zezë.

SKU: 27434246 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close