-40%

Pjaster Mini Bellissima BMA1 100

Krahasoni

3,500 Lekë 5,800 Lekë

Pjaster Mini Bellissima BMA1 100

PERSHKRIMI:

Pjaster BMA1 nga Bellissima, eshte pjasteri me permasa te vogla i cili mund te merret me vete kudo ne udhetimet tuaj dhe nuk ze shume hapsire.
Pllakat e nxehta te veshura me qeramike e mbrojne flokun tuaj.
Sistemi i ngrohjes se shpejte mund te arrije nje temperature deri ne 200° C brenda shume pak minutash.
Drejtuesi i zbut floket qe nga rrenja dhe deri ne fund, dhe u jep flokeve qendrueshmeri dhe shkelqim.

SHOPPING CART

close