Pjaster Flokesh DSP-10049

2,786 Lekë

Pjaster Flokesh DSP-10049-UD

PERSHKRIMI:

Kjo P[jaster profesionale DSP është në gjendje të rregullojë shpejt dhe lehtë flokët e çdo gjatësi në shtëpi dhe të shijojë një hairstyle elegant pikërisht në shtëpi.

Kordoni i përshtatshëm me aftësinë për të rrotulluar dhe një montim të veçantë do t’ju lejojë të varni hekurin në vendin që ju nevojitet.

Ai di jo vetëm të lëmojë flokët, por edhe t’i japë vëllimin dhe formën e dëshiruar.

Karakteristikat: Dizajn elegant

Lloji: ndreqës flokësh

Vendi i origjinës: Kinë

Materiali i trupit: plastike

Veshje pjate: qeramike

Lloji i flokëve: i thatë

Temperatura minimale: më pak se 80 ° C

Temperatura maksimale: 200 °

Lloji i fuqisë: 220-240 V 50/ 60 Hz 35 W

Fuqia: 25- 39 W

Elementi i ri i ngrohjes: PTC LED

Drita e ndezjes: po

Koha e ngrohjes: brenda 30 sekondave

Kordoni rrotullues 360 gradë: po

Përmbajtja e paketës: Drejtues hekuri DSP 10049

Paketimi Kur shikoni mostrat e produktit të paraqitura në faqe, ju duhet të merrni parasysh disa pika që lidhen me saktësinë e riprodhimit të ngjyrave dhe shfaqjen e produkteve.

Prodhuesi rezervon të drejtën që në mënyrë të njëanshme, pa njoftuar konsumatorin, të bëjë ndryshime në përfundimin e ngjyrës së produktit dhe ngjyrën e vetë produktit, modelin e produktit.

 

SKU: 78541515 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close