Pjano NP-31

PERSHKRIMI:

Tastierë me stil 76 piano me prekje të butë të graduar.

Dizajn i hollë, i lehtë dhe kompakt
Tastierë me notë të butë
Kampionimi stereo i kujtesës së valës së përparuar (AWM)
Sistemi i integruar i altoparlantëve stereo
Këngë të paracaktuara të Pianos
Rryme baterie ose adapter AC
Fikja automatike

Madhësia / Pesha
Përmasat Gjerësia 1,244 mm (49 ")
Lartësia 105m (4 "1/8 ')
Thellësia 259 mm (10-1 / 4 ")
Pesha 5.7 kg (12bs., 9oz.)
Ndërfaqja e kontrollit
Tastiera Numri i tasteve 76
Prekni Përgjigjen Po
Gjuha Paneli anglisht
Zëra
Gjenerimi i tonit Teknologjia e gjenerimit të tonit Marrja e mostrave stereo AWM
Polifonia Numri i polifonisë (Maks.) 32
Numri i paravendosur i zërave 10
Efektet
Llojet Reverb 4 lloje
Funksionet Dual / Shtresa Po
Kenge
Numri i paravendosur i këngëve të paravendosura 10 zë dhe 10 demonstrim pianoje
Funksione
Demo / Ndihmoni Demonstratën 10 zë dhe 10 piano demo
Kontrollet e Përgjithshme Metronomi  Po
Diapazoni Tempo 32 deri 280
Transpozoni -6 në 0, 0 në +6
Akordimi Po
Ruajtja dhe lidhja
Lidhshmëria DC N DC DC N 12 12V
Kufje x 1
Mbështet pedalin   Po(gjysma e pedalit)
MIDI në / jashtë
Përforcuesit dhe altoparlantët
Përforcues 6W x 2
Altoparlantë (12cm x 6cm) x 2
Furnizimi me energji elektrike
Adaptor i furnizimit me energji elektrike (PA-5D / PA-150), ose bateri (madhësia e gjashtë "AA", LR6 ose bateri ekuivalente)
Konsumi i energjisë 20W
Jetëgjatësia e baterisë 6 orë


SHOPPING CART

close