Pishine per Femije Intex 152 X 56 cm P-B

4,886 Lekë

Pishine per Femije Intex 152 X 56 cm P-B

PERSHKRIMI :

Pishina  mjaftueshme e thelle do t’ju lejojë të zhyteni pothuajse në qafë.

Fundi i butë siguron ulëse të rehatshme.

E përsosur për kopshtin dhe tarracën.

Pishinë transparente

Përmasat 152 x 56 cm

Niveli i ujit rreth 41 cm

Kapaciteti 360 litra

Material PVC

 

SKU: 51989241 Category: Tag:

SHOPPING CART

close