Pishinë me Makine 262 x 175 x 56 cm J

Krahasoni

10,499 Lekë

Pishinë me Makine 262 x 175 x 56 cm J

PERSHKRIMI :

Pishinë CARS me përmasa 262 x 175 x 56 cm dhe kapacitet për 770 litra / ujë

Pishinë me formë drejtkëndëshe, e bërë nga vinil me cilësi të lartë dhe me mure tepër të trasha për rezistencë më të madhe

Pjesa e brendshme dhe baza e pishinës në ngjyre të bardhë

Pishina përfshin 2 dhoma ajri, secila me një valvul të integruar për inflacion të shpejtë dhe deflacion, palosje të lehtë

Mosha e  rekomanduar nga 6 vjet dhe lart

SKU: 12818382 Category: Tag:

SHOPPING CART

close