Pishinë me lojra për fëmijë 191x109x249 cm 790694-M

8,900 Lekë

Pishinë me lojra për fëmijë 191x109x249 cm 790694-M

PERSHKRIMI:

Rrëshqisni tek vullkani dhe spërkatuni në pishinë për të luajtur me dinosaurin e uritur me topa shumëngjyrëshe (përfshirë 6 topa). ;

Vendosni një zorrë kopshti për t’i mbajtur fëmijët të freskët me spërkatësit e palmës dhe ujëvara, të cilat kanë një valvul kontrolli për të rregulluar spërkatjen e ujit.

Kutia Përmban:

Qendra e lojërave.
Zorra e kullimit.
Pullë riparuese.

  • Materiali : PVC e butë
  • Ngjyra : Ngjyra të ndryshme
  • Përmasat : 191x109x249 cm

 

Category: Tag:

SHOPPING CART

close