Pilete PP per lavapjate inoksi pa teperplotes 1-1/2” me tape 28406

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

Krahasoni

357 Lekë

Pilete PP per lavapjate inoksi pa teperplotes 1-1/2” me tape 28406

PERSHKRIMI:

Pileta e lavapjatit ka një konstruksion të thjeshtë me sistem tradicional.Ne pjesën e sipërme mbulohet me një tape me doreze e cili shërben dhe si filtrues ndaj mbetjeve ushqimore.Tapa zhvendoset lehtësisht per tu pastruar dhe është rezistent ngaj ndryshkjes. Kjo piletë bronzi, me bazën e filetueshme është e thjeshtë për tu fiksuar .

  • Lloji artikullit : Piletë lavapjate
  • Materiali : Polipropilen
  • Përmasa : 1-1/2”
  • Tipi : Me tape
  • Perdorimi : Për lavapjatë inoksi

SHOPPING CART

close